Тропический микс [Onehobby] [Алена Гринчук]

Bot

Администратор
Команда форума
23 Янв 2020
190,295
3,070
113
269049.jpg

Курс наповнений сковитими і екзотичними сюжетами, легкими покроковими уроками, секретами колористики та побудови
П'ятизірковий курс, який краще за поїздку на мальдіви
Все включено:
Різноманітні сюжети: ефектні квіти, фрукти та птахи
Детальні покрокові уроки, з якими все вийде
Список базових матеріалів, які можна легко та економно придбати
Яскрава, екзотична атмосфера безтурботного літа

Ваш гід акварельними тропіками — альона грінчук
Ніколи не знаєш, куди приведуть пошуки натхнення. Я хотіла записати уроки на морську тему, але щось пішло не так: мене полонили яскраві фото тропічних птахів і рослин…
Сподіваюсь, вас так само захопить ця ідея! Адже тропіки — це про різноманіття: ми намалюємо квітку, фрукт, тукана і какаду. А ще це яскраві кольори та екзотика — саме те, чого може не вистачати у буденному житті.
Авторка - професійна художниця та досвідчена викладачка
Тож запрошую зі мною!

Франжипані
Біла квітка франжипані дуже популярна у кіно і серіалах… а ми намалюємо цікавішу рожеву!
розбираємось у морфології та побудові квітки
передаємо об’єм та фактуру пелюсток
створюємо красивий плавний градієнт

Тукан
Ого, одразу такий складний сюжет? А от і ні, намалювати цього птаха буде простіше, ніж ви думаєте!
спрощуємо побудову тукана до простих геометричних фігур
вчимось передавати складний чорно-сизий колір
зосереджуємось на яскравості птаха та інтенсивних заливках

Пітахая
Цей урок варто переглянути хоча б для того, щоб дізнатись, як росте пітахая
І, звісно, навчитись впевнено малювати цей фрукт!
крок за кроком створюємо складну композицію
робимо плавні переходи кольору без ефекту бруду
пропрацьовуємо лусочки пітахаї, щоб додати реалістичності сюжету

Какаду
Намалювати білого птаха різними фарбами — це наступний рівень акварелі
Але який ефектний результат на нас чекає!
вчимося дотримуватись пропорцій під час побудови
зображуємо білого птаха, використовуючи рожеві, жовті та сірі відтінки
промальовуємо фактуру чуба, пір’я та дзьоба